long hair!


Godmorgon!


Idag så ska vi typ ha en provräkning i matte också ska jag redovisa på engelska, hoppas det går bra! Efter skolan ska jag nog inte göra något speciellt förutom att öva på spanska glosor som är tills imorgon!
Uppdaterar mer senare idag, puss❤


Halv studiedag! ❤

Hej!
Idag så hade vi först no sen matte och sist svenska. Hade halv studiedag så vi slutade 12, skönt! Var kvar på skolan i nästan 2 timmar ... Spelade fotboll med några i klassen! När jag kom hem bakade jag choklad bollar, jag kan säga att de inte blev så direkt bra/goda men jaja .. Jag pluggade matte och sen övade jag på redovisningen. På kvällen spelade jag fotboll, riktig varmt var de hela dagen. Hörs imorgon, puss ❤


Jordgubbar! 🍓

Hejsan!
Skolan var helt okej, gick ganska fort. Sista lektionen var idrott, vi skulle typ göra övningar och en övning var att sitta i stolen, en gång har jag suttit i en halv timme men idag satt jag bara i 10 min för läraren sa till att jag inte fick sitta längre ... Men nu sitter jag och äter jordgubbar med grädde 🍓 Ska snart cykla till träningen det är 16 grader ju! Puss på er! ❤


Tzuka! ❤

Tzuka


Uppdatering! ❤

Hejsan, har inte bloggat på as länge men har inte haft tid. Förra söndagen tävlade vi (gymnastik) vi fick silver!! Och denna veckan har jag inte gjort så mycket än varit i skolan, tränat gymnastik och testat på fotboll! Fotboll var riktigt roligt.

I går hade vi läger i gympahallen, vi skulle vara där klockan 14.00 också tränade vi till 19.00 efter de åt vi tacos och sen körde vi tävlingar och hade lite skoj! Sen åt vi glass & fruktsallad, mums! 🍨 Vi somnade 3 ... På morgonen var det frukost och sen träning till 12.00 . Just nu ligger jag i soffan och är sjukt trött och har ont i benen! Kommer en video sen när jag kör ' tzuka'. Nu kommer lite bilder (i dålig kvalité)
Ska försöka uppdatera lite mer nu, kram! ❤


design gjord av Agnes Nilsson
agnesnilssoon.blogg.se ©
RSS 2.0